25/9

Mina känslor för denna människa är något otroligt. Jag som hade tänkt leva mitt liv singel några år och bara ha kul möter denna underbara människa för 7 månader sen just idag. På ett badrumsgolv vaknar man upp av att jag ligger o sover på hans mage efter en krogrunda. Det är sjukt sjukt sjukt sjukt o se vad det ledde till :) !

O jag är glad över det !



Men vill bara säga det att Jag älskar han och har aldrig kännt såhär för någon människa förut. Han är inte bara en pojkvän utan min bästa vän,  Han som finns där till 100 %

Ae usch blir tårögd bara man tänker på hur stort det är att ha kärlek vid sin sida.


Ska sova nu




Puss T

20/9

Morsning korsning

Vaknade för ett tag sedan och har redan gjort ett ärende o det är att adressändra. Skönt att ha det gjort. Det var som jag sa till Filip igår : Imorgon så kan man säga att man flyttar nästa vecka. Shit dagarna går allt för fort.

Kommer jag att klara mig utan att ha mamma och familjen 10 minuter ifrån mig. Det kommer vara det ABSOLUT jobbigaste att inte bo så nära familjen. Men de är alltid kvar och jag kommer ju träffa dom men inte lika ofta.


Så nu tänkte jag faktiskt att jag ska duscha mitt hår och dra mig mot stan och posta 2 brev.

PUSSS T



19/9

Tjenis!

Filip här som gör sitt första inlägg.

Dagen började som vilken annan söndag som helst, Tove drar till jobbet, jag sover vidare, Jag vaknar, Funderar på vad som ska göras idag. Tvätta,Dega, tv, RÖSTA! Springer till skolan intill lägenheten och slänger iväg min röst i detta val. Nu sitter jag och följer resterade på min lista och funderar på om man ska ta och laga lite mat till min kära när hon kommer hem. Vilken livlig söndag detta ser ut att bli=)


Hare bäst

14 Days




En liten förhandstitt på våran nya lya

Vad man ser på dessa blider är vardagsrum och hallen. Fast bara liten del av det ;)
Mer kan jag tyvärr inte visa fören vi har flyttat för tog inte mer bilder.

Ååååh bara 14 dagar kvar och jag längtar så mycket till att flytta. Visst kommer det bli tufft att börja om på ruta 1 med jobb och ny stad o kompisar. Men det är något som löser sig ganska snabbt tror jag. Har ju Madde o Sebbe där nere i alla fall o den lilla "menshunden" hahahah ^^


16 September - 2010

Vaknade för 20 min sen. Det var skönt att gå upp men hade gärna legat kvar i soffan. Inatt har jag haft världens jobbigaste natt. Skulle gå o lägga mig vid 12 men en timme gick sen två timmar och sedan tre timmar . Ah så det var inte en rolig natt.


Men nu ska jag äta lite frukost och ta mig lite antibiotika och dra mig vidare på stan för att lämna en tröja och färga hår :)

KMS T

Kärlek




Mina nya skor jag beställde hem i söndags.
Leveranstiden var 2 dagar och de är lika fina i verkligheten som på bild
Skorna är från modekungen !

Nu ska här krypas ner brevid hjärtat mitt som somnade för några timmar sedan medans jag har sätt på tv och lärt mig massa nya saker.

PUSSS T

Klänning

I helgen gick jag ut med vännen Jennie och som alltid vet man inte vad man ska ha på sig men tog på mig det första jag såg och då vart det denna skönhet som jag beställt från Nelly tillsammans hade jag leggins och pumps + kuvertväska

Nu blir det idol med mannen min <3


10 September - 2010

Ingenting är en dans på rosor har jag lärt mig. Man försöker att hålla andetagen men det går inte riktigt som man vill. Man kommer att komma till den gräns då det säger stopp !!

Aja mer om tankar!


Nu ska jag snart klä på mig eftersom jag nyss kom ut från duschen, sedan ska jag hem till mor och far för att hjälpa min lillasyster att städa och baka. Det är nämligen så att hon fyller 18 år imorgon. Dock blir det inget party för hennes del då hon ska bli mamma om 3 månader. Moster längtar efter den lilla knotten (A)

Rösta kanske man även ska göra , men vet ju inte vad ja ska rösta på men tyckte jag såg något blad hemma så ska se.

aja puss hej från Tove

Idol

Ikväll satte idol igång , alltid lika roligt med auditon där man får se riktigt bra kanske kommande artister o så ser man även de dom gör bort sig. Men som sagt va det är ingen tv annars och de är ju rätt.

Nu på kvällstimmen så har vi kollat runt på Ikea bland våra kommande möbler och liknande, det är mycket som behövs inhandlas eller ja igentligen inte för de mesta har man men såklart att man vill uppdatera sig lite.

Köplista
Ny spegel ( Den gamla är krossad )
Byrå
Klocka
Hatthylla
Skohylla
Tvbänk
Soffbor

m.m


Men som sagt va man får ta allt lite eftersom ( Han säger att det bara är att ta fram stora inhandlarplånboken)

JAJAJ

Men i allafall det blir nog bra med en flytt och ny miljö, det känns så väl att jag blir så depprimerad av att vara här i stan.

Nu nalkas sängen

PUSSS & KRAM

Filip hälsar ! ( Till alla snygga tjejer ute på stan )


7 September - 2010

Hejsan

Tove som skriver. Idag har jag jobbat från 09.50 - 16.07 när jag kom hem så vart det sätta på sig skorna lika snabbt för filip skulle möta en polare på stan och jag gick då hem till familjen för att mysa lite. Här fick jag potatisgratäng och köttbullar. Pricken över i:et när man är hungrig, efter det så gick pappa och jag till ica för att köpa lite gottigheter till senare när barnen kommer hem.


Nu ska jag kila iväg ett tag och förhoppningsvis uppdaterar mannen lite senare ;)

Puss T♥


6 September - 2010

Godafton

Har nyss kommit hem efter att jag har spenderat en dag på Stadium ( Jobbet ) Helt okej och dagen rullade fast man jobbade 10 timmar. Men allt jag tänker på nu är flytten och flytt kostar pengar. Eller flytt är flytt och pengar är pengar men ni förstår. Måste jobba gärnet nu så man har lite ekonomi till november.

Dagens positiva:
Att komma hem till lite mat som Filip lagar finns inget bättre. Sen lite chirre o dirre på det är toppnotch

Dagens negativa:
Att min lilltå gör så förbaskat ont , inte några skor hjälper.

Men nu ska man äta mat och se på tv innan en ny dag är på ingång.

Puss T ♥



5 September - 2010

Hejsan

Nu är det Tove som sitter framför rutan. Efter lite om och men har jag och sambon bestämt att skaffa en gemensam blogg som ska handla om vårt liv som snart kommer förändras ganska mycket för oss.

Den 1 Oktober tar vi flyttbilen och flyttar 4 timmar neråt landet det kommer bli blandade känslor eftersom allt kommer förändras och även våra rutiner. Så det kommer man få följa i denna blogg

Tove som jag heter är en livlig tjej på snart 20 vintrar . På min fritid hänger jag med kompisar, Festar, Myser med familj m.m. Jobbar extra på Stadium sen så finns det inte mycket mer att berätta om mig utan det får komma av sig själv lite senare i bloggen.

Nu väntas sängen så jag återkommer

PUSSS T ♥



RSS 2.0