25 November 2010

Goddagens idag är det Torsdag och jag känner hur dagarna bara passerar . Vi har snart bott i Varberg i 2 månader som jag sa dagarna passerar .

Idag kom lönen även för Mannens del , det blir att möta han på stan sedan och kolla lite kläder osv till imorgonkväll då vi ska på julbord .

Sedan väntar jag även ett spännande samtal *fniss* jobb står på spel och jag hoppas verkligen att allt ska gå vägen. Det är så otroligt tråkigt att bara sitta hemma om dagarna.

Men hejohopp nu ska jag äta frulle och fixa mig !

PUSS T♥


Ibland

Jaha spelade lite bowling med vännerna var otroligt roligt , dock lite synd eftersom att vi ville spela banan brevid killarna men då krånglade det så fick vara på andra sidan mot vad dom var.


Aja mkt dricka och jag ville inte med ut orkade inte med allt för är jätteseg och ah hejfaderittan.

Hej då ! Lite sne på allt!
Men tacos hos amanda imorgon bitti lovade jim ( bara så du vet amanda) :D

19 November - 2010

Godmorgon precis vaknat upp efter en sköönt nattssömn var som alla andra dagar jag snarkar vidare medans filip drar sig till jobbet, Hel okej för mig för jag älskar att sova !

Men igår kom amanda och dennis över för att ta lite foton som vi ska ge bort i jul till familj och släkt. Pjuu tur att man bara behöver ge till farmor från min sida och mor o far. Vart jättefina bilder och vi är riktigt nöjda.

Till AMANDA !

Mitt smör gick ut igår "/. Nu ska jag gå ut och röka.

O när amanda o de hade gått igår så tittade vi på utröstningen i para !

Det Visste hon inte . lalallla :D

Nae nu är jag barnslig igen. Ska nu ta o rulla en film och äta mackor utan smör ="(

PUSSS T♥


12 November - 2010

Hallådär

Vaknade av en dunderhosta vid 8 imorse så illa så man hostar upp allt i magen. Men lite om o men gick det över.
Sen var man med madde på stan i nån timme innan hon åkte hem och jag tog mitt pick och pack till ica. Handlade lite gott till ikväll då det är grillning som står på menyn. Lite wierd då det spöregnar men grillmaster får fixa till det.

Sen ringde becka så blir antagligen PARTY imorron om mannen orkar med. Får hoppas det så han lär känna lite folk i denna stad.

Så nu väntar jag på mannen som kommer hem när som helst o då blir det diskning för min del som jag segat ut ganska länge.

Men tjipptjopp ha en kanonbra helg

PUSSS T ♥

11 November - 2010

Godmorgon


Inget bloggande på ett tag men det var för jag fick ett jobb på ringhals som tog upp all min tid. Gå upp klockan 5 varje morgon och jobba till 4 då kan jag lova att man däckar när man kommer hem..

Men nu är ja arbetslös igen men ska på en arbetsintervju nästa vecka så det är bara hålla tummarna för att man får det.

Idag ser mina planer ut som att fixa sig, sedan åka till jenny o kela med vidar på 3 månader sedan hem och storstäda för det ser ut som hej kom och hjälp mig. Sen imorgon är det helg.

Nu ska jag ta o dra mig ett tag men vi höres o synses..


PUSSSS T♥

RSS 2.0